LA CORAL SANT MIQUEL
L'any 2000 es constitueix a la vila de Mont-roig del Camp la coral Sant Miquel. La nostra primera directora va ser la Susanna Sarrà, que ens va dirigir els primers passos fins el 2005, quan va entrar l'actual director Joan Carles Blanch.

La coral va començar amb uns quaranta cantaires i avui ja som uns cinquanta.

L'any 2007 la coral tenia inquietuds, volia fer quelcom diferent i vam dur a terme l'obra musical anomenada "Recorda". Atès el bon acolliment de les nostres actuacions, vam decidir apostar més fort, encara, i així, l'any 2009 vam estrenar el musical "Terra de sarments".

Premis i ICS 2010 a la millor iniciativa

Uns guardons que cada any reconeixen el treball i la dedicació d'entitats en pro a la promoció del municipi. Per la seva iniciativa a la creació de l'obra "Terra de sarments".

A partir de l'any 2014 encetem un nou camí amb l'obra "Enyorada Sefarad" que explica la historia del poble sefardita català, quan els jueus foran expulsats de la peninsula Ibèrica


dissabte, 16 de juliol del 2011

ACTUACIÓNS DEL MES D'AGOSTEL PROPER DIA 2 D'AGOST A LES 10 DEL VESPRE A LA PLAÇA DE L'ESGLÉSIA DE VILA-SECA, ACTUAREM AMB L'OBRA MUSICAL TERRA DE SARMENTS.
I EL 4 D'AGOST LA CORAL FARÀ UN RECITAL, TAMBÉ A LES 10 DEL VESPRE A LA PLAÇA DE L'ESGLÉSIA DE MONT-ROIG DEL CAMP, COM INICI DE LA FIRA 2011