LA CORAL SANT MIQUEL
L'any 2000 es constitueix a la vila de Mont-roig del Camp la coral Sant Miquel. La nostra primera directora va ser la Susanna Sarrà, que ens va dirigir els primers passos fins el 2005, quan va entrar l'actual director Joan Carles Blanch.

La coral va començar amb uns quaranta cantaires i avui ja som uns cinquanta.

L'any 2007 la coral tenia inquietuds, volia fer quelcom diferent i vam dur a terme l'obra musical anomenada "Recorda". Atès el bon acolliment de les nostres actuacions, vam decidir apostar més fort, encara, i així, l'any 2009 vam estrenar el musical "Terra de sarments".

Premis i ICS 2010 a la millor iniciativa

Uns guardons que cada any reconeixen el treball i la dedicació d'entitats en pro a la promoció del municipi. Per la seva iniciativa a la creació de l'obra "Terra de sarments".

A partir de l'any 2014 encetem un nou camí amb l'obra "Enyorada Sefarad" que explica la historia del poble sefardita català, quan els jueus foran expulsats de la peninsula Ibèrica


divendres, 8 de juliol del 2011

ACTUACIÓ A LA SECUITAL'actuació al poble de la Secuita va ser tot un èxit. La nostra actuació va ser pel fet , que aquest any  en fa 50 que un grup de pagesos de La Secuita, empesos per millorar les seves condicions de vida, van crear la Cooperativa de la Secuita, amb l'objectiu de fer vi de forma conjunta i per millorar la seva comercialització. Per això el tema de " Terra de Sarments" encaixava, perque feia reviure el moments dificils però al mateix temps il.lusionants per la creació d'un projecte com era la Cooperativa