LA CORAL SANT MIQUEL
L'any 2000 es constitueix a la vila de Mont-roig del Camp la coral Sant Miquel. La nostra primera directora va ser la Susanna Sarrà, que ens va dirigir els primers passos fins el 2005, quan va entrar l'actual director Joan Carles Blanch.

La coral va començar amb uns quaranta cantaires i avui ja som uns cinquanta.

L'any 2007 la coral tenia inquietuds, volia fer quelcom diferent i vam dur a terme l'obra musical anomenada "Recorda". Atès el bon acolliment de les nostres actuacions, vam decidir apostar més fort, encara, i així, l'any 2009 vam estrenar el musical "Terra de sarments".

Premis i ICS 2010 a la millor iniciativa

Uns guardons que cada any reconeixen el treball i la dedicació d'entitats en pro a la promoció del municipi. Per la seva iniciativa a la creació de l'obra "Terra de sarments".

A partir de l'any 2014 encetem un nou camí amb l'obra "Enyorada Sefarad" que explica la historia del poble sefardita català, quan els jueus foran expulsats de la peninsula Ibèrica


dissabte, 4 de juny del 2011

10è ANIVERSARI DE LA CORAL SANT MIQUEL

El dissabte 21 de maig la Coral Sant Miquel va celebrar el seu desè aniversari amb un concert a la plaça de la Esglèsia, curiosament coincidint amb  el concert número 100 ¡ La nostre gent, la gent del nostre poble va respondre i la Plaça estava plena de gom a gom!. La Coral va cantar amb il.lusió i ho va transmetre. També van actuar els excantaires que van cantar amb nosaltres dues cançons, una d'ellas dirigida per la que va ser la nostra primera directora, la Susanna Sarrà.
Vam tenir el goig que ens acompanyessin en aquesta festa dues grans sopranos, la Núria Esquius, ciudadana del municipi i, la Sara Blanch, filla del nostre director. Per finalitzar el concert, el Pere Fracesch va recitar el poema "El meu poble" de Miquel Marti Pol. A tots ells els donem les gràcies.