LA CORAL SANT MIQUEL
L'any 2000 es constitueix a la vila de Mont-roig del Camp la coral Sant Miquel. La nostra primera directora va ser la Susanna Sarrà, que ens va dirigir els primers passos fins el 2005, quan va entrar l'actual director Joan Carles Blanch.

La coral va començar amb uns quaranta cantaires i avui ja som uns cinquanta.

L'any 2007 la coral tenia inquietuds, volia fer quelcom diferent i vam dur a terme l'obra musical anomenada "Recorda". Atès el bon acolliment de les nostres actuacions, vam decidir apostar més fort, encara, i així, l'any 2009 vam estrenar el musical "Terra de sarments".

Premis i ICS 2010 a la millor iniciativa

Uns guardons que cada any reconeixen el treball i la dedicació d'entitats en pro a la promoció del municipi. Per la seva iniciativa a la creació de l'obra "Terra de sarments".

A partir de l'any 2014 encetem un nou camí amb l'obra "Enyorada Sefarad" que explica la historia del poble sefardita català, quan els jueus foran expulsats de la peninsula Ibèrica


divendres, 13 de maig del 2011

ACTUACIÓ AL MUNICIPI D'ASCÓ


Uns dies abans , per la TV local d'Ascó van passar una entrevista realitzada  al nostre director Joan Carles i a la Gloria l'autora del guió, també van passar les imatges de la sinopsi de " Terra de Sarments", Aixi doncs el dissabte dia 7 de maig com estava anunciat i  amb una pluja abundant i persistent vam tenir l'actuació al Pavelló Municipal, però abans vam ser convidats a una " sardinada " popular, per cert regada amb bon vi i abundants sardinas a la brasa. Aquest va ser el motiu per començar la nostra actuació a les 11,30 de la nit . Pels comentaris del públic la nostra actuació va agrada molt