LA CORAL SANT MIQUEL
L'any 2000 es constitueix a la vila de Mont-roig del Camp la coral Sant Miquel. La nostra primera directora va ser la Susanna Sarrà, que ens va dirigir els primers passos fins el 2005, quan va entrar l'actual director Joan Carles Blanch.

La coral va començar amb uns quaranta cantaires i avui ja som uns cinquanta.

L'any 2007 la coral tenia inquietuds, volia fer quelcom diferent i vam dur a terme l'obra musical anomenada "Recorda". Atès el bon acolliment de les nostres actuacions, vam decidir apostar més fort, encara, i així, l'any 2009 vam estrenar el musical "Terra de sarments".

Premis i ICS 2010 a la millor iniciativa

Uns guardons que cada any reconeixen el treball i la dedicació d'entitats en pro a la promoció del municipi. Per la seva iniciativa a la creació de l'obra "Terra de sarments".

A partir de l'any 2014 encetem un nou camí amb l'obra "Enyorada Sefarad" que explica la historia del poble sefardita català, quan els jueus foran expulsats de la peninsula Ibèrica


dissabte, 22 d’abril del 2017

INAUGURACIÓ DE LA EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES


Patrocinat per l'excel·lentíssim Ajuntament. es va inaugurar al Centre Miró la esposició fotogràfica retroexpectiva dels 17 anys d'existència de la Coral. Van fer una presentació de la mateixa la regidora Núria Esquius, la presidenta de la Coral Gloria Savall i el director Joan Carles Blanch. També ene va obsequia amb una bonica cançó la Dimitra Sioaras que a més de ser una gran violinista també té una veu encantadora. No podia fallar la coral, que va interpretar una cançó com a cloenda de l'acte. Després hi va haver un pica pica per tots els assistents