LA CORAL SANT MIQUEL
L'any 2000 es constitueix a la vila de Mont-roig del Camp la coral Sant Miquel. La nostra primera directora va ser la Susanna Sarrà, que ens va dirigir els primers passos fins el 2005, quan va entrar l'actual director Joan Carles Blanch.

La coral va començar amb uns quaranta cantaires i avui ja som uns cinquanta.

L'any 2007 la coral tenia inquietuds, volia fer quelcom diferent i vam dur a terme l'obra musical anomenada "Recorda". Atès el bon acolliment de les nostres actuacions, vam decidir apostar més fort, encara, i així, l'any 2009 vam estrenar el musical "Terra de sarments".

Premis i ICS 2010 a la millor iniciativa

Uns guardons que cada any reconeixen el treball i la dedicació d'entitats en pro a la promoció del municipi. Per la seva iniciativa a la creació de l'obra "Terra de sarments".

A partir de l'any 2014 encetem un nou camí amb l'obra "Enyorada Sefarad" que explica la historia del poble sefardita català, quan els jueus foran expulsats de la peninsula Ibèrica


dijous, 27 d’abril del 2017

CONCERT SANT JORDI 2017


El concert tradicional de Sant Jordi va ser tot un èxit. Primer va actuar la Coral Sant Miquel , amb un repertori variat , estrenant la cançó "El Fadrí" popular de Mont-roig del Camp. La Coral Noves Veus de Vinyols va  agradar amb peces tan difícils d'interpretar com "Gabriel 's oboè" (de la pel·lícula la Mision "d'Ennio Morricone.
En fi una vetllada que va encantar al públic assistent