LA CORAL SANT MIQUEL
L'any 2000 es constitueix a la vila de Mont-roig del Camp la coral Sant Miquel. La nostra primera directora va ser la Susanna Sarrà, que ens va dirigir els primers passos fins el 2005, quan va entrar l'actual director Joan Carles Blanch.

La coral va començar amb uns quaranta cantaires i avui ja som uns cinquanta.

L'any 2007 la coral tenia inquietuds, volia fer quelcom diferent i vam dur a terme l'obra musical anomenada "Recorda". Atès el bon acolliment de les nostres actuacions, vam decidir apostar més fort, encara, i així, l'any 2009 vam estrenar el musical "Terra de sarments".

Premis i ICS 2010 a la millor iniciativa

Uns guardons que cada any reconeixen el treball i la dedicació d'entitats en pro a la promoció del municipi. Per la seva iniciativa a la creació de l'obra "Terra de sarments".

A partir de l'any 2014 encetem un nou camí amb l'obra "Enyorada Sefarad" que explica la historia del poble sefardita català, quan els jueus foran expulsats de la peninsula Ibèrica


diumenge, 4 de setembre de 2016

ACTUACIÓ A L'HOSPITALET DE L'INFANT

Divendres, 2 de setembre, la coral va actuar al Centre  Cultural Infant Pere, un lloc ideal per destacar l'actuació tant de la coral com les solistes, així com també la ballarina Nerea Blanch i els actors, que van ser molt aplaudits pel públic assistent. A l'acabar l'actuació, els cantants de la coral i la ballarina, amb els seus vestits d'actuació, es van desplaçar al Mercat Medieval i allí van cantar dues cançons i la Nerea va interpretar un ball.