LA CORAL SANT MIQUEL
L'any 2000 es constitueix a la vila de Mont-roig del Camp la coral Sant Miquel. La nostra primera directora va ser la Susanna Sarrà, que ens va dirigir els primers passos fins el 2005, quan va entrar l'actual director Joan Carles Blanch.

La coral va començar amb uns quaranta cantaires i avui ja som uns cinquanta.

L'any 2007 la coral tenia inquietuds, volia fer quelcom diferent i vam dur a terme l'obra musical anomenada "Recorda". Atès el bon acolliment de les nostres actuacions, vam decidir apostar més fort, encara, i així, l'any 2009 vam estrenar el musical "Terra de sarments".

Premis i ICS 2010 a la millor iniciativa

Uns guardons que cada any reconeixen el treball i la dedicació d'entitats en pro a la promoció del municipi. Per la seva iniciativa a la creació de l'obra "Terra de sarments".

A partir de l'any 2014 encetem un nou camí amb l'obra "Enyorada Sefarad" que explica la historia del poble sefardita català, quan els jueus foran expulsats de la peninsula Ibèrica


diumenge, 3 d’agost del 2014

ESTRENA ENYORADA SEFARAD


L'estrena de l'obra "Anyorada Sefard" va ser tot un èxit, el públic va sortir molt satisfet elogiant l'encert de, les cançons incloses en el repertori, el vestuari, els decorats de l'artista local Lluís Font així com també la posada en escena d'uns actors amateurs que es van comportar com a professionals, la Coral amb el seus cantaires, solistes i duets van arrencar molts aplaudiments. l'audiovisual va estar a l'alçada de tots ells. Si clikas a sobre el enllaç ttp://canalreustv.xiptv.cat/embed/160326?width=548&iframe_width=570&share=&height=308&iframe_height=354 veureu el resum que va fer TVREUS de l'obra. En conjunt és agrair a tots els participants i al públic en general per la seva massiva assistència
1 comentari:

pere francesch ha dit...

Moltes felicitats per l’èxit de la estrena ENYORADA SEFARAD a tota la coral, en especial als actors que amb el vostre afany de superació i desprès de mesos d’esforç i constància assajant amb molta tenacitat i suportant-me amb molta paciència, vàreu saber estar a la alçada de una estrena vibrant i emotiva.
Cal destacar l’original muntatge de l’obra i la forma didàctica en que s’explica uns fets que varen passar al nostra país, Un esforç a tres bandes el de la coral , també i molt important la filmació i la seva direcció amb que fa ser protagonista a tots els membre de la coral que es espectacular i els actors que dibuixen molt be la recreació de la trama.
Tres apartats que combinats entre ells fan un espectacle inèdit.


Felicitats a tots..........

PERE FRANCESCH

05/08/2014