LA CORAL SANT MIQUEL
L'any 2000 es constitueix a la vila de Mont-roig del Camp la coral Sant Miquel. La nostra primera directora va ser la Susanna Sarrà, que ens va dirigir els primers passos fins el 2005, quan va entrar l'actual director Joan Carles Blanch.

La coral va començar amb uns quaranta cantaires i avui ja som uns cinquanta.

L'any 2007 la coral tenia inquietuds, volia fer quelcom diferent i vam dur a terme l'obra musical anomenada "Recorda". Atès el bon acolliment de les nostres actuacions, vam decidir apostar més fort, encara, i així, l'any 2009 vam estrenar el musical "Terra de sarments".

Premis i ICS 2010 a la millor iniciativa

Uns guardons que cada any reconeixen el treball i la dedicació d'entitats en pro a la promoció del municipi. Per la seva iniciativa a la creació de l'obra "Terra de sarments".

A partir de l'any 2014 encetem un nou camí amb l'obra "Enyorada Sefarad" que explica la historia del poble sefardita català, quan els jueus foran expulsats de la peninsula Ibèrica


diumenge, 4 d’agost del 2013

FIRA DE MONT.ROIG DEL CAMP

L'actuació a benefici de l'arranjament de la teulada de l'església de Sant Miquel de Mont-roig, va ser tot un èxit tant de públic com de recaptació, de veritat que el públic va ser generós ja que l'aportació era voluntària. I l'actuació a la pista d'estiu amb un escenari expectacular tant la Coral com els actors van poder actuar amb molta comoditat el que va permetre que el públic gaudís d'un bon espectacle