LA CORAL SANT MIQUEL
L'any 2000 es constitueix a la vila de Mont-roig del Camp la coral Sant Miquel. La nostra primera directora va ser la Susanna Sarrà, que ens va dirigir els primers passos fins el 2005, quan va entrar l'actual director Joan Carles Blanch.

La coral va començar amb uns quaranta cantaires i avui ja som uns cinquanta.

L'any 2007 la coral tenia inquietuds, volia fer quelcom diferent i vam dur a terme l'obra musical anomenada "Recorda". Atès el bon acolliment de les nostres actuacions, vam decidir apostar més fort, encara, i així, l'any 2009 vam estrenar el musical "Terra de sarments".

Premis i ICS 2010 a la millor iniciativa

Uns guardons que cada any reconeixen el treball i la dedicació d'entitats en pro a la promoció del municipi. Per la seva iniciativa a la creació de l'obra "Terra de sarments".

A partir de l'any 2014 encetem un nou camí amb l'obra "Enyorada Sefarad" que explica la historia del poble sefardita català, quan els jueus foran expulsats de la peninsula Ibèrica


dimarts, 3 de maig del 2011

LA CORAL SANT MIQUEL A MONTBLANC


El diumenge 1 de Maig, la Coral Sant Miquel, convidada per la Coral  Flor de Lis de Montblanc vam participar en les setmanes medievals. Vam  cantar a la preciosa Esglèsia de San Miquel plena de gom a gom i amb la presència dels Reis, Princesa, San Jordi i families nobles de de Montblanc. Vam poder gaudir dels espectacles al carrer, d'un dinar de germanor i per últim d'una visita guiada pels indrets més emblemàtics del poble. Volem donar moltíssimes gràcies a la Coral Flor de Lis per tanta feina bèn feta