LA CORAL SANT MIQUEL
L'any 2000 es constitueix a la vila de Mont-roig del Camp la coral Sant Miquel. La nostra primera directora va ser la Susanna Sarrà, que ens va dirigir els primers passos fins el 2005, quan va entrar l'actual director Joan Carles Blanch.

La coral va començar amb uns quaranta cantaires i avui ja som uns cinquanta.

L'any 2007 la coral tenia inquietuds, volia fer quelcom diferent i vam dur a terme l'obra musical anomenada "Recorda". Atès el bon acolliment de les nostres actuacions, vam decidir apostar més fort, encara, i així, l'any 2009 vam estrenar el musical "Terra de sarments".

Premis i ICS 2010 a la millor iniciativa

Uns guardons que cada any reconeixen el treball i la dedicació d'entitats en pro a la promoció del municipi. Per la seva iniciativa a la creació de l'obra "Terra de sarments".

A partir de l'any 2014 encetem un nou camí amb l'obra "Enyorada Sefarad" que explica la historia del poble sefardita català, quan els jueus foran expulsats de la peninsula Ibèrica


dijous, 22 d’agost de 2013

ACTUACIÓ A L'ARBOLÍ

L'actuació a l'Arbolí va ser un èxit, l'entorn li va donar brillantor, ja que l'actuació es va fer sense escenari i molt a prop del públic el que va fer que tant els actors com la Coral va notar la proximitat i la calor de la gent que va estar veient l'espectacle. Les autoritats assistents d'Arbolí ens van facilitar el muntatge de l'obra i ens van animar a continuar amb el musical "Terra de Sarments".